Известие

Collapse
No announcement yet.

Zagato Alfa Romeo TZ3 Corse

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Taka e. Аз относно алфата се изказах. Хубаво е ,че ще има такава алфа, хубаво е ,че ще бъде със щатското шаси и двигател и колата добре изглежда, само едно не е хубаво, че ще са само 9 броя произведени. Само пак предлагам да не плюем по доджа
    Alfa Romeo 164 super T.SPARK 2.0 1996-ta

Comment

на мен отпред ми харесва ама отзад е отвратително грозна сякъш гледам френска кола
      sigpicBMW E39 530D 193hp / Alfa Romeo 1.8 16v TS 144hp бившa / VW Passat B5 1.9 TDI 110hp / Lancia Dedra 1.6 80hp бившa

Comment

TZ3 Corse беше създадена в един единствен екземпляр,по поръчка на един немски колекционер. Вижданията за серийно производство биха били твърде наивни - такъв автомобил никога няма да стъпи на конвейера! Относно качествата на автомобила - няма как да ги знаем, понеже ще изгние в някоя частна колекция....Цената....Бугати Вейрон е доста по-евтино.... Идеята....ако имах толкова пари щях да ви кажа каква е, но определено дизайна ми харесва изключително много! Едно време имах колекция от постери на суперкари, които ме бяха впечатлили с нещо, или просто бяха нечовешки брутални,като например Ламборгини Диабло СВ, та TZ3 определено щеше да бъде част от тази колекция.
        "Загато" винаги са били част от италианското автомобилно строене, и както каза колега по-горе, модели които носят такъв "бадж" винаги струват страхотни цифри и се продават по частни търгове. Алфа Ромео и "Загато" имат не малко модели които са произвеждали съвместно. Постарах се да събера някои от тях в списък:

1929: Alfa Romeo 6C 1500
        1929: Alfa Romeo 6C 1750 GS
        1930: Alfa Romeo 6C 1750 GS Testa Fissa
        1932: Alfa Romeo 6C 1750
        1932: Alfa Romeo 8C 2300
        1937: Alfa Romeo 8C 2900
        1957: Alfa Romeo Giulietta SZ
        1962: Alfa Romeo 2600 Sprint Zagato
        1963: Alfa Romeo Giulia TZ
        1965: Alfa Romeo Gran Sport Quattroruote
        1969: Alfa Romeo GT Junior Zagato
        1989: Alfa Romeo SZ
        2010: Alfa Romeo TZ3
        2011: Alfa Romeo TZ3 Stradale

Всеки един от изброените по-горе модели е изключителен! Заслужава си да ги потърсите и да разгледате снимки.....
        В момента от "Загато" работят върху Alfa Romeo TZ3 Stradale, който отново е на базата на Вайпър, но дизайнът му не ми допада...твърде много си личи, какво всъщност е.

Поздрави
        Last edited by Hassel; d.m.y г., 00:35.
        Under 400bhp makes baby jesus cry.
        (so my boost leak at the jamsport day must have had him sobbing like rich j williams watching a chick flick)

Comment

Първоначално публикувано от vajvoda Покажи съобщение
          Dodge Viper посредствен дизайн???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Колеги да не се излагаме! Трябва да удряме гъза в тавана, че получаваме такова шаси. Щракнете тук: http://forum.americancarbg.com/viewt...ad90a0969f2d35 и прочетете материала, за който са се постарали момчетата от форума за американски коли. Преди няколко седмици гледах и едно филмче по нешънъл джиографик за завода, в който произвеждаха доджа, твърдя че това е една истинска спортна кола, шаси ,двигател и ходова част. Без купища електоники и всякакви други електронни помагачи. А интериора е предостатъчен и пребогат за спортна кола. За мен най-добре изглеждащите спортни коли за всички времена са Dodge Viper GTS и Ferrari 288 GTO .
          Да и аз мисля,че това клише за лошите американски коли отиде твърде далеч-хайде да не прекаляваме.Американските производители много добре знаят как да правят коли,не смесвайте технологичните им възможности с маркетинговите им цели.Искам да кажа,че в момента правят глупави коли,щото глупавите дебели американци такова купуват.Иначе ако се замислим каква част от европейските марки по един или друг начин имат американска технология в себе си...

Comment

Незнам но на мен страдалето ми взе акъла
            И 8С не ми харесва толкова, колкото това TZ3 ...
            http://luxedb.com/wp-content/uploads...Stradale-1.jpg
            http://luxedb.com/wp-content/uploads...Stradale-2.jpg
            Last edited by sen7; d.m.y г., 15:30.

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Working...
            X